HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Netflix szerezte meg az ősz egyik legjobban várt tévésorozata, a Batman előtti időkben játszódó Gotham című produkció észak-amerikai és nemzetközi online műsorszórási jogát.
Először fordult elő, hogy egy internetes műsorszóró egy még nem sugárzott sorozat jogairól kötött szerződést. A Netflix, amely saját gyártású műsoraival, köztük a Kártyavár című politikai thrillerrel vált népszerűvé, igyekszik minél több ígéretes műsort megszerezni, és piacait is bővíteni. Legutóbb Európában vetette meg a lábát, Anglia és Hollandia után Franciaországban és Németországban is hamarosan megkezdi a műsorszórást.

A Netflix kínálatát gazdagítja jövőre az AMC tévécsatorna Totál szívás című nagy sikerű sorozatához készülő előzményszéria, a Better Call Saul, és az NBC Feketelista című drámasorozatának sugárzási jogait is elnyerte.

A Batman-képregény ihletésére született Gotham a fiatal Gordon felügyelő (Benjamin McKenzie) történetét meséli el és a szuperhőssztori számos más szereplőjéről árul el újabb részleteket. A Fox nagy reményeket fűzve a szériához 16 epizódot rendelt belőle.

Az eredetileg tévécsatornákon vetített tartalmak internetes újraszórása virágzó üzlet lett az elmúlt két évben. Az internetes műsorszolgáltatók a programjukat gazdagítják ezzel, a stúdiók pedig ismét lelkesen dolgoznak egyórás hosszúságú epizódokból álló sorozatokon, amelyek korábban nehezen értékesíthetők voltak. A közönség ugyanis rákapott, hogy az online szolgáltatás lehetőségével élve egyszerre több epizódot nézzen meg, ami eladhatóvá teszi az olyan szériákat, mint a Gotham.

hirado

Feltöltve: 2014.09.04.
Megnézve: 1502

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra